Yritys

Arvomme

Kodeissa syntyy elämyksiä, ja hyvät elämykset kasvattavat onnellisuutta.

Tavoitteemme on nostaa hyviä elämyksiä suosivan asumisen arvo uudelle, ennen kokemattomalle tasolle. Siksi rakennamme asuntoja, jotka ovat yksilöllisiä, aitoja, vuorovaikutteisia ja koskettavat monia aisteja. Käytämme tavoitteen toteuttamiseen uutta ajattelua sekä rakentamisen menetelmiä ja tekniikoita, joilla luomme uusia asumisen ulottuvuuksia. Näin voimme tarjota mahdollisimman elämyksellisen asumiskokemuksen.

Elämys Asuntojen kodeissa syntyy lämpimiä tunteita ja ikimuistoisia tarinoita, jotka kantavat sukupolvelta toiselle.

Toimintamme aloittain:

Elämys Asunnot Oy

Asuntotuotanto myyntiin ja vuokraukseen

Insinööritoimisto Telar Oy

Pääsuunnittelu ja uudisrakentaminen

ÄrrTela Oy

Maanrakentaminen 

Presto-Maalaus Oy

Rakennussaneeraus

Motivaation moottorivene

Kun olin lapsi, ostimme veljeni kanssa vanhan vankien tekemän puisen soutuveneen 50 markalla ja kunnostimme sen. Soudellessamme mummolan järvillä ihastuimme rannoilla oleviin mökkeihin ja ehdotimme isälle sellaisen hankkimista.

Paavo-isä oli kovan luokan äijä, kirvesmies-ammattilainen, joka määräsikin meidät kesämökkityömaalle perustustöihin. Mökkitontti sijaisi erämaassa keskellä ei mitään, joka tarkoitti myös sitä, että ainoa konetyövoima olimme me kaksi murrosikäistä poikaa.

Kaivoimme veljen kanssa pilarianturoille kallioon asti yltäviä kuoppia lapio ja rautakanki aseinamme sekä porasimme tartuntareikiä kallioon. Myös porausmenetelmä oli käsikäyttöinen: toinen piti porantappia käsin pystyssä ja pyöritti samalla, kun toinen hakkasi lekalla tapin päähän. Välillä vaihdettiin vuoroja. Sekoittelimme betonit vaneriruuhessa lapiolla ja valoimme anturoita, pilareita, sokkeleita ja seiniä. Koko kesä meni nauttien rakentamisesta ja hyttysistä kahdessa vuorossa.

Olimme vaihtaneet huomaamattamme veneemme motivaation moottoriveneeksi, jonka myötä rakentamiseen syntyi kutsumus ja rautainen rakkaus. Aikuisuuden kynnyksellä kouluttauduimme rakennusalalle, ja olemme työsarkamme kyntäneet – ja aiomme jatkossakin kyntää – tällä alalla!

Meille töihin?

Haluatko mukaan tiimiimme rakentamaan onnellisia koteja? Täytä hakemus ja tule kanssamme luomaan asiakkaillemme ainutlaatuisia ja elämyksellisiä hetkiä.

Ota yhteyttä Teuvoon tai täytä oheinen lomake.

    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää