VUOKRATTAVANA
Lukkarinpurolaakso, Satutalot metsäpalstalla

6 asuntoa
Vuokra 1960-2170€
143-170m2

Lukkarinpurolaakso, Satutalot metsäpalstalla

”Iitu haaveili niittypolulla, oli sitonut kukkaseppeleen, mutta se ei tahtonut olla päähän sopiva ja hän oli siitä kovin allapäin, mutta juuri sillä hetkellä Emi hyppäsi kiven takaa apuun…”
Astrid Lindgrenin saduissa on lapsilla hyvä leikkiä.

Siksi halusimme suunnitella lapsillenne hyvän paikan leikkiä, kasvaa, elää ja kokea ihania elämyksiä, Lukkarinpurolaakson.

Se on hurmaava, oikea satutalo. Turvallinen ja terveellinen ympäristö, kaunis miljöö, hevoslaitumia, luontoa, lenkkipolulle heti talon takaa. Lapsille n. 100 oppilaan kyläkoulu. Lämmityskulut n. 90,-/kk maalämmön ansiosta.

POKSauttamalla asuntovarauksen saat POKS-lisäedut käyttöösi asuntovarausneuvottelussa! Katso edut

POKSauttamalla asuntovarauksen saat POKS-lisäedut käyttöösi asuntovarausneuvottelussa! Katso edut

Kohteen asunnot

Huoneita
Loading...

RS kohteet. Hinnasto voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. HV, hoitovastike (Ei sisällä tonttiosuuden kustannuksia). RV, vastikkeet laskettu kahden
vuoden lyhennysvapaalla 1,3%:n korolla lisättynä 12kk:n euribor, jonka jälkeen alkaa 20 vuoden tasalyhennysohjelma / kk. Korkokanta muuttuu markkinoiden mukana vuosittain. Tontin hallintaoikeusosuusosakkeiden hinnoittelu ilmoitettu kohteen omassa hinnastossa.

Erä 1
15.00% myyntihinnasta
aloituksen jälkeen kaupanteon yhteydessä
Erä 2
20.00% myyntihinnasta
2 kk aloituksesta
Erä 3
20.00% myyntihinnasta
5 kk aloituksesta
Erä 4
20.00% myyntihinnasta
8 kk aloituksesta
Erä 5
n. 11 % myyntihinnasta
10 kk aloituksesta
Erä 6
5.60% velattomasta hinnasta
kun asunnon hallinta on luovutettavissa ostajalle
Erä 7
1.40% velattomasta hinnasta
kun asunnon hallinta on luovutettavissa ostajalle

Lukkarinpurolaakson tarina

Kaupunginorkesterin käyrätorvensoittaja Toivo odotti jo kolmen kuukauden kesälomaansa.

Kun kevään viimeinen nuotti oli soitettu, Toivo pakkasi käyrätorven reppuun ja polki poikansa Riston kanssa kuuntelemaan toisenlaista äänimaailmaa. Perillä Lukkarinpuronlaaksossa odotti metsäpalsta ja kesäpaikan rakennusurakka. Homma alkoi puiden kaatamisella justeerisahalla ja kaadetut puut jalostettiin laudoiksi ja koolingeiksi kenttäsahalla, elettiinhän 50-luvun alkupuolta.

Metsäpalstan omista puista valmistui parissa vuodessa talo ja sauna, joista oli yhdessä vaimo Allin kanssa haaveiltu. Toivon soittajanpalkoilla elettiin ja Allin rahoilla rakennettiin, yhdessä kasvatettiin perhettä. Käyrätorvi soi kesälläkin sahausten lomassa.

Käyrätorven sointi mielessämme päätimme toteuttaa Lukkarinpurolaakson talomiljöön Astrid Lindgrenin satujen hengessä Toivon ja Allin entisen hevoslaitumen maille.

Ota yhteyttä

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää