VALMISTUNUT
Asunto Oy eaKoti NAM Espoo

16 asunnon rivitalokohde
Myyty
48,5-69m2

Elämyksellistä ja modernia rivitaloasumista Espoon Keskuksessa

Kaikille ennakkovaraajille varausjärjestyksessä Poks-etuja!

Täytä varauslomake ja lähetä se meille. Asunto on välittömästi varattu sinulle! Kutsumme kaikki varaajat erikseen varausneuvotteluun, jossa keskustellaan kohteesta, aikataulusta, materiaaleista ja mahdollisista muutoksista sekä tehdään kirjallinen varaussopimus.

POKSauttamalla asuntovarauksen saat POKS-lisäedut käyttöösi asuntovarausneuvottelussa! Katso edut

POKSauttamalla asuntovarauksen saat POKS-lisäedut käyttöösi asuntovarausneuvottelussa! Katso edut

Kohteen asunnot

Huoneita
Loading...

RS kohteet. Hinnasto voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. HV, hoitovastike (Ei sisällä tonttiosuuden kustannuksia). RV, vastikkeet laskettu kahden
vuoden lyhennysvapaalla 1,3%:n korolla lisättynä 12kk:n euribor, jonka jälkeen alkaa 20 vuoden tasalyhennysohjelma / kk. Korkokanta muuttuu markkinoiden mukana vuosittain. Tontin hallintaoikeusosuusosakkeiden hinnoittelu ilmoitettu kohteen omassa hinnastossa.

Erä 1
15.00% myyntihinnasta
aloituksen jälkeen kaupanteon yhteydessä
Erä 2
20.00% myyntihinnasta
2 kk aloituksesta
Erä 3
20.00% myyntihinnasta
5 kk aloituksesta
Erä 4
20.00% myyntihinnasta
8 kk aloituksesta
Erä 5
n. 11 % myyntihinnasta
10 kk aloituksesta
Erä 6
5.60% velattomasta hinnasta
kun asunnon hallinta on luovutettavissa ostajalle
Erä 7
1.40% velattomasta hinnasta
kun asunnon hallinta on luovutettavissa ostajalle

Asunto Oy eaKoti NAM Espoon tarina

Jäätävä pakkanen paukkui ja tuuli kovetti sormet koppuraan. Oli pimeää. Gunnar ryömi ryhmänsä kanssa metsäaukean reunaan ja miehiä paleli. Oltiin talvisodassa. Sitten äkäinen vihellys yllätti ja räjähdys valaisi taivaan – Gunnar tunsi nykäisyn olkapäässään.

Haavoittunut mies parani vaivoin, mutta hän saapui tutkimaan palstaa. Se oli luovutettu rintamamiehelle ja sinne hän oli päättänyt rakentaa tuvan ja perunamaan. Gunnar intoutui kasvattamaan hyvässä maassa myös monenkirjavia vihanneksia ja hedelmiä, joita riitti aina myytäväksi torille saakka.

Tästä timpuri Gunnarin peräänantamattomuudesta, kodin rakentamisesta, viljelyinnosta ja maukkaista sadoista intoutuneena sai myös Asunto Oy eaKoti NAM Espoo nimensä.

– Tepi, Elämys Asunnot

Ota yhteyttä

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää