VALMISTUNUT
Asunto Oy eaKoti Dorrit Espoo

10 asunnon rivitalokohde
Myyty
72m2

Elämyksellistä ja modernia rivitaloasumista Espoon Tuomarilassa

Kaikille ennakkovaraajille varausjärjestyksessä Poks-etuja!

Täytä varauslomake ja lähetä se meille. Asunto on välittömästi varattu sinulle! Kutsumme kaikki varaajat erikseen varausneuvotteluun, jossa keskustellaan kohteesta, aikataulusta, materiaaleista ja mahdollisista muutoksista sekä tehdään kirjallinen varaussopimus.

POKSauttamalla asuntovarauksen saat POKS-lisäedut käyttöösi asuntovarausneuvottelussa! Katso edut

POKSauttamalla asuntovarauksen saat POKS-lisäedut käyttöösi asuntovarausneuvottelussa! Katso edut

Kohteen asunnot

Huoneita
Loading...

RS kohteet. Hinnasto voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. HV, hoitovastike (Ei sisällä tonttiosuuden kustannuksia). RV, vastikkeet laskettu kahden
vuoden lyhennysvapaalla 1,3%:n korolla lisättynä 12kk:n euribor, jonka jälkeen alkaa 20 vuoden tasalyhennysohjelma / kk. Korkokanta muuttuu markkinoiden mukana vuosittain. Tontin hallintaoikeusosuusosakkeiden hinnoittelu ilmoitettu kohteen omassa hinnastossa.

Erä 1
15.00% myyntihinnasta
aloituksen jälkeen kaupanteon yhteydessä
Erä 2
20.00% myyntihinnasta
2 kk aloituksesta
Erä 3
20.00% myyntihinnasta
5 kk aloituksesta
Erä 4
20.00% myyntihinnasta
8 kk aloituksesta
Erä 5
n. 11 % myyntihinnasta
10 kk aloituksesta
Erä 6
5.60% velattomasta hinnasta
kun asunnon hallinta on luovutettavissa ostajalle
Erä 7
1.40% velattomasta hinnasta
kun asunnon hallinta on luovutettavissa ostajalle

Asunto Oy eaKoti Dorrit Espoon tarina

Elettiin marraskuun myrskyaikaa Bangladeshissa. Keskellä yötä Amrita-äiti heräsi, kun ulkoa kuului kova jyrinä ja pauke, ja raju tuuli huojutti Amritan taloa.

Hän säikähti ja päätti viedä pienet tyttärensä sekä iäkkään isoäidin turvaan, sillä perheen isä oli kadonnut edellisessä myrskyssä. He olivat hädin tuskin päässeet ulos talosta, kun talo romahti kasaan. He selvisivät hirmumyrskystä hengissä, mutta menettivät kotinsa ja elantonsa.

Samaan aikaan Suomessa nuori Dorrit sai kutsun lähteä Bangladeshiin katastrofiaputyöhön auttamaan hirmumyrskyn uhreja. Hän kohtasi työssään myös Amritan perheen, joka sai apua ja uuden kodin Dorritin työn avulla.

Kolmen vuoden kuluttua Dorrit palasi kotiin Suomeen ja perusti perheen ja puutarhan Espoon Tuomarilaan Kaksoiskiventielle.

Dorritin hyvästä työstä sai nimensä Asunto Oy eaKoti Dorrit Espoo.

Ota yhteyttä

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää